Basiskennis loonadministratie
Basiskennis loonadministratie

Cursus
Onbekend
4 Maanden
-
Administratief
--
--
99 euro

Nergens goedkoper, kijk en vergelijk zelf!
Ben je administratief medewerker en wil je je gaan bezighouden met lonen, sociale verzekeringen en alles wat daarbij komt kijken? Of heb je in je werk met vraagstukken te maken op het gebied van lonen, belastingen en arbeidsrecht? Dan is de cursus Basiskennis loonadministratie (BKL) ideaal voor jou! Deze cursus is zonder vooropleiding goed te volgen en sluit bovendien naadloos aan op de vervolgopleiding Praktijkdiploma loonadministratie (PDL). Maar ook met het BKL-diploma van de Associatie, dat je na deze opleiding kunt behalen, kun je alle kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld gaan werken bij een personeelsafdeling, een accountantskantoor of een afdeling salarisadministratie.

Dit leer je
De lessen zijn perfect aangepast aan het examenprogramma. Met het proefexamen kun je kijken of je klaar bent voor het examen. Bovendien leer je tijdens de cursus hoe je diverse formulieren moet invullen. Het studiepakket Basiskennis loonadministratie behandelt onder meer de volgende onderwerpen:
- Arbeidsrecht
- Arbeidsomstandigheden
- Cao
- Loonheffing
- Vergoedingen en verstrekkingen
- Aangifte loonheffing
- Loonstaat
- Voorlopige teruggaaf
- Sociale verzekeringen
- UWV en de belastingdienst
Officieel examen
Dit Studiepakket bereidt je voor op het officiële examen Basiskennis Loonadministratie (BKL). Het examen wordt tweemaal per jaar afgenomen door de Stichting Nederlandse Associatie voor praktijkexamens. De lesonderwerpen zijn exact afgestemd op het examenprogramma. Bovendien ontvang je gratis een proefexamen, zodat je perfect voorbereid naar het examen gaat.

Studieduur
4 maanden

Compleet studiepakket
Je complete studiepakket krijg je in één keer thuisgestuurd. Je studiepakket bevat al het lesmateriaal dat je nodig hebt. Je hoeft geen extra boeken meer te kopen en je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Je krijgt ook een handige opbergmap om je losbladige lesmateriaal in te bewaren en een schrijfblok plus pen. Daarnaast krijg je bij je cursus proefexamens, waarmee je je perfect kunt voorbereiden op het examen. Je kunt dus direct aan de slag!

Bestellen?

Klik hier