Correct Nederlands schrijven
Cursus Correct Nederlands schrijven

Cursus
Onbekend
8 maanden
-
Administratief | Talen
--
--
149,00

Nergens goedkoper, kijk en vergelijk zelf!
Zou jij willen dat schrijven vlot en gemakkelijk gaat? En zou je je meer willen verdiepen in de verschillende aspecten van de Nederlandse taal, zoals spelling, stijl en schrijfvaardigheid? Dan heeft Studieplan dé oplossing voor je. Met Correct Nederlands schrijven leer je binnen acht maanden op een praktische manier met alle aspecten van de Nederlandse taal omgaan! Het studiepakket is onlangs compleet vernieuwd en voldoet helemaal aan de in 2006 ingevoerde nieuwe spelling die in het Groene Boekje is opgenomen.

Dit leer je
Wanneer je ’ei’ en ’ij’ gebruikt en wanneer een ’d’ of een ’t’ wordt je in dit studiepakket haarfijn uitgelegd. En weet je het verschil nog tussen de persoonsvorm en het onderwerp in een zin? In korte tijd ben je weer helemaal up-to-date! Verder gaat het studiepakket in op het gebruik van een liggend streepje, komma’s en punten. Ook leer je wat verbindingswoorden en homoniemen zijn. Je leert memo’s, uitnodigingen en bedankjes te schrijven en daarnaast ga je in op advertenties en persberichten. Hoe je een goede, zakelijke brief of een sollicitatiebrief schrijft, wordt je in dit studiepakket ook perfect uitgelegd. Studieplan gaat ervan uit dat je beschikt over een goed woordenboek en daarnaast is het gewenst dat je beschikt over de Woordenlijst Nederlandse taal (het Groene Boekje).

Studieduur
8 maanden

Compleet studiepakket
Je complete studiepakket krijg je in één keer thuisgestuurd. Je studiepakket bevat al het lesmateriaal dat je nodig hebt. Je hoeft geen extra boeken meer te kopen en je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Je krijgt ook een handige opbergmap om je losbladige lesmateriaal in te bewaren en een schrijfblok plus pen. Daarnaast krijg je bij je cursus proefexamens, waarmee je je perfect kunt voorbereiden op het examen. Je kunt dus direct aan de slag!

Bestellen?

Klik hier