Financiele Managementrapportage
Financiele Managementrapportage

Cursus
Onbekend
12 avonden
-
Administratief
--
--
410,00

Nergens goedkoper, kijk en vergelijk zelf!
Goed schriftelijk kunnen communiceren is in elk vakgebied een pré maar financieel-economische onderwerpen zijn niet altijd even toegankelijk. Ook de behoefte aan informatie verschilt van persoon tot persoon. Wanneer u sterke communicatieve vaardigheden verenigt met diepgaande kennis van de financiële sector zal uw carrière een krachtige impuls krijgen. Tijdens de opleiding Financiële Managementrapportage (FMR) leert u hoe u belanghebbenden informatie op maat kunt geven. Og het nu gaat om rapportages over de begroting voor het management, uw bijdrage aan het jaarverslag voor de accountant of achtergrondinformatie voor de ondernemingsraad, na het volgen van de opleiding Financiële Managementrapportage (FMR) is uw tekst snel paraat. Wilt u bovendien in het register van Financieel Managers worden opgenomen? Wanneer u naast uw diploma Financiële Managementrapportage (FMR) beschikt over de diploma's MBA en BIV komt u in aanmerking om voortaan de titel Rfm te mogen voeren.

Vooropleiding
Voor de opleiding Financiële Managementrapportage (FMR) dient u in het bezit te zijn van een diploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) óf vergelijkbare administratieve kennis en ervaring.

Programma
De onderwerpen die in de les worden behandeld komen overeen met de nieuwste exameneisen.
Verslagen
•Budgetoverzichten
•Begrotingen
•Jaarrekeningen
•Beleidsvoorstellen

Rapportages
•Beleidsvoorstellen
•Investeringen
•Financieringsvoorstellen
•Meerjarenplannen
•Ondernemingsplannen

Duur
U kunt kiezen uit een avondopleiding (12 avonden) of een dagopleiding (6 dagen). Beide cursussen starten in het voor- en najaar.

Studiebelasting
De studiebelasting is mede afhankelijk van welke cursus u kiest. Als u voor de avondopleiding kiest, kunt u ervan uitgaan dat u gemiddeld 4 uur in de week met de studie bezig bent. De studiebelasting voor de dagopleiding is circa 8 uur in de week.

Kosten
Cursus € 410,- of 5 x € 102,50,-* Lesmateriaal: € 85,-

Locatie
Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Nieuwegein

Examen
Voor de opleiding Financiële Managementrapportage (FMR) dient u in het bezit te zijn van een diploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) óf vergelijkbare administratieve kennis en ervaring. Het examen wordt tweemaal per jaar schriftelijk afgenomen door onafhankelijk examenbureau Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens.

Bestellen?

Klik hier