Linux
Cursus Linux

Cursus
Onbekend
4 maanden
-
Administratief
--
--
69,50 p/m

Nergens goedkoper, kijk en vergelijk zelf!
Leer in 4 maanden werken met Linux. Met deze praktische cursus leer je in slechts vier maanden werken met Linux. Je krijgt een duidelijk beeld van de geavanceerde mogelijkheden, bijvoorbeeld van het gebruik van Linux als server. Ook leer je werken met de applicatie Open Office en met games onder Linux. Zo kun je Linux straks inzetten voor alledaags computergebruik. In de cursus leer je Linux installeren naast Windows, zodat je ook daarvan gebruik kunt blijven maken.

Inhoud
In de cursus wordt aandacht besteed aan gebruik van Linux in een thuisnetwerk en als server. Daarnaast leer je omgaan met applicaties als Open Office en met games onder Linux. Je krijgt ook handvatten om niet alleen wegwijs te worden in Linux, maar het ook naar eigen wens in te kunnen richten. Om deze cursus te volgen, hoef je Windows niet van je computer te verwijderen. Je leert Linux installeren naast Windows. Dit krijg je thuis
•Speciaal ontwikkeld losbladig lesmateriaal
•Opbergmappen
•Toegang tot de digitale leeromgeving “LOI Campus”

Examen
Aan deze cursus is geen examen verbonden. Na afloop van de cursus kun je een verklaring aanvragen; een bewijs waarmee je aantoont dat je de cursus hebt gevolgd.

Vooropleiding
Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te volgen. Wel is enige ervaring met de computer en het besturingssysteem Windows vereist.Bestellen?

Klik hier